Tividen

?
Hjärtat av Sverige, mitt emellan Göteborg och Stockholm, ligger skogsriket Tiveden

Tiveden - 3 DAGAR

Detta paket tar dig in i Tivedens djupa skogar. En av sydsveriges vildaste och vackraste skogar. Här kan du slappna av och ladda batterierna på ett sätt som är svårt att göra på något annat ställe. Träden står med sin visdom och stammar från svunna tider, mossan ligger som ett skönt täcke och ger det hela en ombonad känsla. Och här och var dyker små sjöar och tjärnar upp som bidrar till mystiken och skönheten. Detta paket ger dig möjlighet att njuta av det bästa av Tiveden och det vilda Sverige.

Detta ingår i Paketet:

 •  Två nätter på Hamgården Resort
 • 2x ekologiska/närproducerade frukostar på Hamgården Resort
 • 1x ekologiska/närproducerade lunchpaket från Visthuset
 • 2x 1x ekologiska/närproducerade lunchpaket från Hamgården Resort
 • 2x ekologiska/närproducerade 3-rätters middagar på Hamgården Resort
 • Cykelkarta med information som tar er till det bästa av Tiveden.
 • Bastu att njuta gratis vid sjön Unden

Möjliga tillägg:

 • Elcykel (7 växlar och fotbroms) med cykelkorg och cykelväskor bak (32 liter) samt hjälm 3 dagar: 1 350 kr
 • Älgsafari 1000kr/pers
 • Guidad vandring i nationalparken 350kr/pers
 •  Extra natt 500kr/pers plus mat

Pris:

4 299 kr

Schemat:

Dag 1 Töreboda – Tived

Du börjar dagen i charmiga Töreboda vid Göta Kanal och cyklar mot Tived. Turen går på landsväg genom ett bördigt landskap med sädesfält, skogar och insjöar. En härlig ekologisk och närproducerad lunch från Visthuset kan njutas där det passar just dig. Framme i Tived checkar du in på Hamgården Resort. På Hamgården Resort serveras din 3-rätters middag med utsikt över sjön Unden. Du sover gott i egen stuga, ca 150 m från Undens strand. Alla stugor har egen dusch/wc på rummet. Nere vid vattenkanten finns en vedeldad bastu du kan njuta av. Logi: Hamgården Resort, Tived Måltider: Lunch och middag Cykling: ca 60 km

Dag 2 Upplev Tiveden

Efter en härlig frukost serverad med utsikt över Unden har du hela dagen framför dig att uppleva och utforska den fina Nationalparken med omgivningar. Du får med dig ett lunchpaket från Hamgården Resort och behöver inte tänka på var du vill äta, utan kan slå er ner där det känns fint eller där du är hungrig. Karta och information från Hamgården guidar er runt till de bästa ställena. Du kommer sedan tillbaka till Hamgården Resort och får igen en 3-rätters middag med lokala läckerheter. Åter igen kan du njuta av en härlig vedeldad bastu vid Undens strand och sen krypa ner trött och glad i sköna sängen i din stuga. Logi: Hamgåden Resort Måltider: Frukost, lunch och middag Cykling: ca 30-40 km och sedan så mycket du vill. Men kanske du vill vandra lite också?

Dag 3 Tived – Töreboda

Njut av ännu en härlig frukost innan det är dags att cykla tillbaka till Töreboda genom det vackra landskapet. Lunchpaket från Hamgården Resort kan njutas på en av de många fina platser som finns längs vägen. Tillbaka i Töreboda hoppas vi har många fina, vilda minnen… Måltider: Frukost och lunch Cykling: ca 60 km

Andra Paketerbjudanden

2 dagar

Göta Kanal

Sveriges Blåå Band. Ligger där bara. Lugnt och fridfullt. Vackert. Bara för dig att avnjuta med din elcykel i detta paket som ger ett fint smakprov av det bästa med Göta kanal.

LÄS MER
4 dagar

Kinnekulle & Läcköslott

Ett underbart paket som tar dig genom Unescos biosfärområde Vänerskärgården och Kinnekulle. Det börjar och slutar med Göta Kanal och sträcker sig längs vackra Vänerstrand med varierat fint kulturlandskap och skog.

LÄS MER
4 dagar

Vallevägen

Ett paket som går på fina slingrande småvägar i underbart vackert kulturlandskap med stenmurar och kullar längs Billingens västra sida. Här finns också Silverfallen, perfekt att ha picknick vid. Vallevägen ses som en av de finaste vägarna i världen!

LÄS MER
3 dagar

Göta kanal total

Ett nytt paket med en total upplevelse av Göta kanal; Cykling, båttur med lunch och guidning, läcker lokal mat och fina boenden.

LÄS MER
3 dagar

Göta kanal total

Sveriges Blåå Band. Ligger där bara. Lugnt och fridfullt. Vackert. Bara för dig att avnjuta med din elcykel i detta paket som ger ett fint smakprov av det bästa med Göta kanal.

LÄS MER

Skapa ditt egna äventyr…

ÖVERASKA DIN VÄN MED ETT …

Där allt redan är planerat

This site is registered on wpml.org as a development site.