ELCYKELUPPLEVELSER

Vanliga frågor

Nej, det behöver du inte. Att åka 60 km med en av våra elcyklar är väldigt annorlunda emot att cykla 60 km på en vanlig cykel. Men de olika paketen har lite olika upplägg och olika höjdgradienter så kolla igenom och se vilka som passar dig bäst. Göta kanalpaketet är lättast och Kinnekulle/Läckö är svårast.

Det varierar mellan de olika paketen. Kolla in under varje paket.

Ja abslout. Det behövs inga förkunskaper, den fungerar i stort sett som en vanlig cykel med navväxel och fotbroms. Vår tanke bakom är att vi ska vara en möjlighet för människor som du att testa en elcykel för första gången, få en upplevelse av en bra elcykeloch se hur den kan hjälpa dig.

I dagsläget har vi en lådcykel som har tre hjul, den välter inte när man står still och hjälper på så vis. Kontakta oss om du är intresserad. Vi hoppas snart kunna erbjuda både andra trehjulingar samt en parcykel där man sitter bredvid varandra. Vi vill att elcykelsemester ska vara tillgängligt för alla!

Ja självklart kan du använda din egen cykel. Är det en elcykel bör du dock kolla styrkan i motorn och räckvidden på batteriet så att den klarar sträckan utan problem. Kontakta oss gärna så hjälper vi dig. Är det en vanlig cykel behöver du vara ganska vältränad för att göra vissa av paketen, men du vet vad du klarar av!

Cyklarna för våra paket är utrustade med två vattentäta cykelväskor för pakethållaren, en på varje sida. Vi rekommenderar att du packar i olika packpåsar så det är lätt att hitta i cykelväskorna; underkläder i en, sockar i en, t-shirts i en mm. Utöver det kan en liten ryggsäck eller annan väska vara bra för pakethållaren. I fram finns en vattentät väska på styret som du kan ha jacka, mobiltelefon mm i.

För övrigt kan du behöva: varm tröja, t-shirts, fritidsskjorta, bekväma byxor, kanske shorts (med längre ben som är bekväma även på sadeln), solglasögon (dessa är bra även mot myggor och knott vissa kvällar), hatt för att skydda mot solen, regnkläder, vattentäta kängor eller stövlar, sandaler eller liknande då det är varmt och torrt, toalettsaker, underkläder, badkläder och badlakan om du gillar att bada, tvättpåse för de använda kläderna, handskar eller cykelhandskar kan göra långturer ännu bekvämare, sittunderlag, mobilladdare så att du kan använda ficklampan och kameran som finns i den! En smarttelefon behövs för kartappen vi använder. Men skulle du inte ha en så kontakta oss så ordnar vi det på annat sätt.

Då tanken med våra semesterpaket är att vara miljövänliga, så erbjuder vi i första hand möjligheten att hyra en cykelkärra där du själv kan transportera dina väskor. Men skulle du ändå ha behov av transport så kontakta oss så hittar vi en lösning.

Ja, alla de samarbetspartners vi har erbjuder veganska, glutenfria och laktosfria alternativ. Fyll i bokningsformuläret. Kontakta oss om du har andra dieter så går det säkert att ordna

Vi erbjuder breakdown service där vi kommer ut och fixar problemet. För en enkel punktering finns ett kit i cykelväskan om det skulle vara så att ni hellre lagar själva än väntar på oss.

Göta Kanalturen har separat cykelväg som går längs kanalen. De övriga går längs vägar där det är viss trafik. Läs under respektive paket för mer information.

Större barn över 12 år kan följa med. Vi har också cykelkärror för mindre barn. Vi hoppas att ha elcyklar för de mindre barnen också när säsongen 2021 börjar. Göta kanalpaketet går utefter separat cykelväg utmed kanalen och är mycket lämplig för barnfamiljer. De andra går på landsvägar med viss trafik så kolla respektive paket innan ni bestämmer er.

Det är säkert möjligt under vissa perioder i alla fall. Kontakta oss så hittar vi en lösning.

Du kan avboka och få hela summan tillbaka upp till 24 timmar före du skulle ankommit.

Om det är något som händer under din vistelse här hos oss och våra samarbetspartners så kontakta oss så fort som möjligt så hoppas vi kunna åtgärda det du inte är nöjd med. Vi vill att alla våra kunder ska vara nöjda och hoppas kunna hitta en lösning tillsammans med dig så att du känner dig nöjd!

This site is registered on wpml.org as a development site.