Sustainable-Stella-foto-tuana-200812-1269
ti_8_b
Sustainable-Stella-foto-tuana-200812-1372
Sustainable-Stella-foto-tuana-200812-1634
Sustainable-Stella-foto-tuana-200812-1038
previous arrow
next arrow

Elcykelpaket med det bästa av Skaraborg!

Foto av : Jonas Ingman

Foto av : Roger Borgelid
Foto av : Roger Borgelid
Foto av : Lukasz Warzec

Är du en av dem som vill leva klimatsmart? Även på semestern? Då har du kommit rätt! Vi erbjuder dig klimatsmarta elcykelpaket! Med elcyklen kommer du längre och blir mindre svettig – du kan låta bilen stå! Våra svensktillverkade Skeppshultcyklar är sköna, tillförlitliga och har god räckvidd så du ska kunna njuta av din semester.

Vi har valt ut de allra bästa godbitarna i Skaraborgs natur och klimatsmarta mat- och sovställen och har förpackat dem i paket till dig. Alla paketen börjar och slutar i Töreboda, dit du enkelt kan komma med tåg då det ligger på stambanan mitt emellan Stockholm och Göteborg. Hur blir det klimatsmartare än så?!

När bara det bästa är gott nog…

De övernattningsställen och matställen vi valt att samarbeta med har alla mycket bra recensioner på antingen tripadvisor eller booking.com. Vi vill göra det lätt för dig att få en fin semester både då det gäller kundservice och upplevelser. Så även om Sustainable Stella är nytt för i år, så är inte det vi erbjuder det. Tillsammans har vi många års erfarenheter och vi alla vill ge dig det allra bästa!

Vi öppnar upp Skaraborg på ett nytt klimatsmart sätt.

Utmärkt läge intill Läckö slott. Inte bara boendet var bra utan också restaurangen. Fantastisk mat och dryck. Mycket trevlig och kunnig personal.”
Leif om Viktoriahuset

”Överträffade alla förväntningar! Atmosfären, läget och personalen var topnotch!! Ett genomgående miljötänk gjorde hela upplevelsen bara bättre!! Å hur bra mådde man inte när man satt ute på altan en varm sommarkväll!”
Stefan om STF Lugnåsbergets vandrarhem

”Vänligheten, stilen, frukosten och den tysta natten.”
Kerstin om Nästegårdens B&B

”Naturnära boende med mysig terass med utsikt över sjö och solnedgång. Fina promenadvägar och badsjö i anslutning till stugan. Nybyggd stuga med bra standard och lyxigt badrum. God frukost på trevlig terass. Trevlig värd med goda kunskaper om bygden och vandringar.”
Kerstin om Hamgården Nature Resort Tiveden